sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Kriisi! Missä joululahjat?

Minulla siis on jo joululahjat ostettu, mutta olen jo useampaan kertaan lukenut monien blogeista, että joululahjojen osto kriisi on valloillaan. Joten ajattelin pistää viimehetken ostajille pienen vinkkilistan.

Poikaystävälle tai vanhemmalle veljelle:





Ihonhoito paketti on aina kätevä. Hyvä elokuva, miehille tietenkin yleensä action, mutta kyllähän he komediaakin katsovat. Jotkut merkkiboxerit saavat ainakin joidenkin naamoille hymyn, mutta jos niistä ei ymmärrä, niin kyllä niitä tulee käytettyä. Tai sitten joku hänen pitämänsä cd-levy tai bändin t-paita.

Tyttöystävälle tai vanhemmalle siskolle:





Kauneudenhoito paketti on aina ihana lahja, ja itsekin sitä toivoisin. Hajuvesi on myös monelle naiselle mieluinen. Jos nainen tykkää lukemisesta, joku hyvä kirja. Hemmotteleva suihkupaketti tai joku erikoisen muotoinen suklaa. Nam!

Äidille tai tätimäisille sukulaisille:





Joulukori täynnä herkkuja on mieluinen. Villasukat tai yöpuku palelijalle on myös kiva lahja. Suihkupaketti käy myös hieman vanhemmille naisille. Ja joku erikoinen keittokirja voi tuoda jopa sinulle joskus yllätyksiä pöytään ;)

Isille tai setämäisille sukulaisille:




Kahvimuki + joku erikoiskahvi, en tiedä miestä joka ei joisi kahvia. Joku hyvä kirja tai löylysetti.

Pikkuveli tai kummipoika:



Joku hauska piirretty tai animaatio, joita nyt tulee aina katsottua. Aikuisenakin on välillä kiva vilkaista. Myöskin joku lelu, esim. kauko-ohjattava helikopteri on hauska.

Pikkusisko tai kummityttö:



Barbie on yleensä melko turvallinen. Taino nykyään ne kai tykkää Bratzeistä, mutta minä olen niin niitä vastaan, etten varmaan anna lapsilleni sellaisia ikinä leikittäviksi :P Pieni meikkisetti voi myös olla hauska. Joku huulikiilto tai hempeä luomiväri. Myöskin kynsilakka on aika turvallinen.

Vieraisiin:
Ja aina kun jouluisin mennä vierailemaan on vain kohteliasta tuoda jotain. Suklaakohvehtirasia, joku kahvipaketti tai pullo viiniä on ihan riittävä ja kiva tuliainen.

Oletteko te onnistuneet ostaa mitään vinkkaamistani lahjoista?

Hohhoi jouluruoka shoppailu on nyt suurimmalta osin ohi, onneksi vihdoin. Siinähän meinasi jo melkein mennä hermot. Pieni kalkkunakin maksaa yli 10€, kun samalaisen kinkun saisi 6€. Harmi vain etten syö sian lihaa. Hauskinta on yrittää koota ajatuksiaan kaupassa, ettei mikään unohdu, kun toinen kyselee koko ajan vieressä, että voiko ostaa sitä tai tätä. Tai haluu jotain muuta, ihan kuin pieni lapsi. Tosin päädyin vaihtoehtoon, etten hanki lapsia muutamaan vuoteen, jotta hermoni säilyisivät.

Nyt joulunalla on myös hirveä kiire, kun olen töissä ja pitää hoitaa kaikki viimekäden tehtävät, joten postausta saattaa tulla harvemmin, mutta älkää unohdelko. Palaan heti kun kykenen ja postausta saattaa tulla normaaliin tai epänormaaliin tahtiin. Hyvää joulun odotusta kaikille! :D

7 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hyviä vinkkejä :> Minustakin muuten kalkkuna kuuluu jouluun enemmän kuin kinkku!

kullanmuru kirjoitti...

jenni!: No niimpä!! Ja se maistuu paremmalta :)

eimie kirjoitti...

tosi hyviä vinkkejä. ite ostin lähes kaikki lahjat iittalan liikkeestä. jostain syystä kaikki haluu nyt laseja, kuppeja ym. miehelle pitäis löytää kaulahuivi ku se aina juoksee ulkona kaula paljaana. mäki kannatan kalkkunaa. joulukinkkua syöny viimeks 7 vuotiaana..

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä vinkkejä (: Juur tollasia luottovinkkejä midenkä luulis kyllä kelpaavan :D

kullanmuru kirjoitti...

eimie: kalkkuna on ehdottomasti parempaa :) hassua, no pääsee helpommalla kun saa ostaa kaiken samasta paikkaa, eikä tarvitse matkustaa ympäri kyliä lahjoja ettimässä :D

emma: no se on hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi, tänään tuli postissa se palkinto! Kiitos paljon!

Gemma kirjoitti...

Bokserit ja viinipullo löytyvät ostamistani lahjoista :)