tiistai 9. joulukuuta 2008

Oikea tuote

Ostin lauantaina sen Lorealin Infallible meikkivoiteen, jota olen jo aikaisemmin käyttänyt. En vain täynnyt muistaa millainen se oli. Joskus pienessä rahan puutteessa ostin tuo Rimmelin Stay matten. Nyt kun vihdoin kokeilin Infalliblea niin en vain voinut uskoa silmiäni. Siis ero oli kyllä huima!


En edes ajatellut, että meikkivoiteilla voisi olla noin suuri ero. Olin rimmeliin ihan tyytyväinen, vaikka ei se ihan tehtäväänsä hoitanut. Stay matte, mutta ei se kovin matta ollut, kun piti laittaa puuteri ja joutui useampaan kertaan sitä lisäilemään.


Lorealia laitettuani, se levittyi kuin täydellisyys ja jälki oli hyvä. Kaiken lisäksi se oli jo levitettäessä paljon enemmän matta kuin rimmel.


Toinen muutokseni oli kasvovoide. Vakkarini on siis aikaisemmin ollut Body shopin Vitamin E voide, joka on ihan täydellinen! Se kosteuttaa hyvin eikä rasvoita kasvoja yhtään. Käytin sitten hetken Dr.Hauschka:n Rosen creme:a, ja jo ensimmäisellä voitelu kerralla huomasin, että se ei ole se mikä minulle sopii.


Voide oli hyvin rasvainen, mutta ei imeytynyt kunnolla, eikä tuntunut kosteuttavan yhtään. Joten kuivat kohdat eivät siitä miksikään muuttuneet. Kaiken lisäksi se jätti meikin alle hyvin rasvaisen pohjan, jonka takia jouduin pakkeloimaan paljon enemmän, jotta saisin hyvää jälkeä.


Nyt kun vihdoin vaihdoin takaisin Vitamin E voiteeseen huomasin taas suuren eron. Se jätti aika matan, mutta kosteutetun pohjan ja infallible päälle, niin puuteria en olisi edes tarvinnut. Jäi kuulas ja terveen näköinen jälki! Hmm..niistä meikeistäkin tietysti olisi voinut ottaa kuvat, mutta ehkä sitten jossain toisessa meikkipostauksessa.


Sitten kaikille Idols Pete faneille, hän esiintyy 27.12 Helsingin Virgin Oil:issa!!

Ja lopuksi, olette varmaan jo huomanneet muutamia alennusmyyntejä. Ainakin voin mainostaa, että Kämp Galleriassa on monessa liikkeessä alennuksia. Ainakin takkeja etsivät saattavat löytää useampiakin.

Oletteko itse huomanneet eroja tuotteissa? Oletteko löytäneet muita alennusmyyntejä?

Muistakaa osallistua Overnight Celebrity arvontaan ja Grande Finale 2 arvontaan!

4 kommenttia:

Ansu-- kirjoitti...

Seppälässä tuulosessa on joitain tarjouksia ainakin sunnuntaina oli (:
En oo oikeen huomannu mut niissä on kyl paljon eroja omitä mulle on sanottu 8[

kullanmuru kirjoitti...

Sandy: Onhan niissä :)

pearlglory kirjoitti...

Moikka! Paljonko tuo Body shopin Vitamin E-voide maksoi? Ja onko se nimenomaan kuivalle iholle sopiva? Jos hinta ja laatu ovat kohdillaan ja suunnattu kuivalle hipiälle, voisin kaupungilla käydessä purkin itselleni ostaakin :)

kullanmuru kirjoitti...

pearlglory: se maksoi jotian 14,90€, mutta kyllä se alle 15€ maksoi. Se on tarkoitettu kuivuvalle sekaiholle. Eli jos ihosi kuivuu helposti talvisin jostain kohti ja taas toisista tuntuu rasvoittuvan niin se on täydellinen sellaiseen. Mutta jos sinulla on pelkästään kuiva iho, kannattaa kysellä body shopin myyjiltä, he auttavat kyllä löytämään oikean voiteen!! :)