sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Taas täällä!

Pahoittelen näinkin pitkää taukoa postaamisesta, se nyt vain tuli hieman hankalaksi tuon joulun takia. En kovin paljon ehtinyt olla kotona, ja silloin kuin olin halusin nauttia joulun rauhasta. Mutta nyt olen taas täällä. Minun piti postata jo toissa päivänä, mutta onnistuneesti (tällä kertaa en onneksi minä) kalja kaatui näppiksemme päälle, ja jouduimme ostamaan taas uuden. Edellisen ostostahan ei ole kuin varmaan joku 2 viikkoa :D Nyt meillä on kielto, ettei tietokonepöydälle saa tuoda juomia. Ihan hyvä vaihtoehto sanoisin, tulee halvemmaksi, kun ei tarvitse olla koko ajan ostelemassa uutta näppistä.

Ja sitten siihen tärkeämpään aiheeseen eli jouluun. Minun jouluaikani meni aika rauhallisesti. Ensin oltiin aattona poikaystäväni vanhempien luona. Siellä kävi joulupukkikin, joka toi meillekin pienet paketit! Sitten pääsimme taksilla kotiin, tosin matkaa ei olisi ollut kuin ehkä 4-5 kilometriä, mutta pakkanen paukkui ja tuo avomies ei jaksanut kävellä, vaikka minulla ne korkkarit oli. Kotona tulikin syötyä sitten lisää (tuli pieni ähky) ja availtua loput lahjat. Niistä vähän myöhemmin :D

Joulupäivänä menimme minun äitini luokse Espooseen, jossa vietimmekin koko päivän syöden, juoden ja pelaten Guitar Hero:ta. Pikkuveljeni siis sai sen minulta, Tinolta ja siskoltani lahjaksi. Peli oli kaikkien suosiossa, ja minä pärjäsin melkein muita paremmin, josta olin ihan innoissani!! Tosin sinä iltana tulinkin sitten kipeäksi.

Tapaninpäivänä menimme käymään Hyvinkäällä moikkaamassa tuttavaperhettäni, eli parhaan kaverini perhettä, joka siis on minulle kuin toinen perhe ja samalla isääni ja hänen uutta naista. Saimme sieltä mukaamme pari viinipulloa ja suklaata, ja mahat taas tietenkin täyteen!!

Ja sitten siihen osioon mitä jo kaikki varmaan odottelivatkin eli ne joululahjat (kaikki muuthan nämä ovatkin jo varmaan esitelleet), eli tällaista tuli saatua:


Vihdoin Tigi:ä ja tällainen ihana paketti. Kaikki tuli tietenkin heti käyttöön ja näin tulokset päivässä. Ei tarvitse pestä hiuksia niin usein, ne tuoksuvat ihanalta, suihkussa käyminen on entistäkin kivempaa ja hiuksista tulee upean tuuhean ja elävän näköiset! Toivon ettei tämä loppuisi ikinä, koska rakastuin tähän!!!


Tämän tuoksun sain kullaltani, tuo edellinen oli siis myös häneltä. Hän oli kuulemma tilannut tämän jostain kauempaa, koska se oli kaikkialta loppu. Mutta tuoksu on kyllä niin hyvä, että olen tyytyväinen!!


Tällaiset ihanat villasukat sain Tinon mummilta. Ihanan lämpimät ja ne mukautuvat myös säärystimiksi :D


Vihdoin monopoli! Minusta on tuntunut tosi orvolta ilman sitä! Tosin tämä ei ole se alkuperäinen, mutta suomi versio on minusta melkein yhtä hyvä. Tämän siis saimme siskoltani. Mielestäni täydellinen peli Scrabblen, Trivial Pursuitin ja New York Chase:n ohessa.


Isältäni saimme tällaisen vekottimen. Siinä ovat siis voileipägrilli, vohvelirauta ja parila samassa. Hyvin kätevä. Siitä tulee varmaan enemmän juttua, kunhan saamme kokeiltua sitä!! ;)


Ja äidiltäni saimme leivänpaahtimen, ja juuri sitä sarjaa mitä halusinkin. Tätä Chilli sarjaa ajattelin kerätä enemmänkin. Minusta se on niin kivan värinen ja kiva väripilkku keittiössä!! :)


Sain äidiltäni myös Lacosten Pink touch hajuveden, joka on kyllä ihana. Se on niin ihanan pirteän makea. Nam! Saimme äidiltäni myös pähkinäkuivattuhedelmä jättisekoituksen, ihoa hoitavia vitamineja ja samaa sarjaa shampoota ja hoitoainetta (nyt tulee tuplahoidot hiuksiin!!), lisäksi Tino sai hienon kauluspaidan ja solmion.


Vihdoin sain tämän kirjan Tinolta tietenkin, mutta siitä enemmän jossain muussa postauksessa! ;)

Saimme myös hieman rahaa lahjaksi. Joulukuusenkoristeita, lappihuovan, lushin ihanan suihkujellyn (namsk!) ja vihdoin sitten se tärkein lahjani josta en kuvaa saanut, eli sain UUDEN KAMERAN!! Se on Canon ixus 80 IS (pinkki). Se pinkkihän oli minun kriteerini siinä :D Se on todella söpö, ja nyt vihdoin minulla on omassa käytössäni kunnon kamera, jolla pystyn ottamaan itse kuvia!! :D

Tinolle annoin lahjaksi nahkavyön hienolla soljella, Koss:in (eli joku hyvä merkki kait) kuulokkeet mp3:seen, Calvin Klein One tuoksun (joka siis on unisex, mutta minusta se on liian miehekkään tuoksuinen naiselle), kellon, Bram Stokerin Dracula elokuvan, Medusan sinetti elokuvan ja kehykset minusta ja hänestä. Meillä kun tuntuu olevan aina kilpailua siitä kumpi antaa hienompia ja isompia lahjoja :D

Mitäs lahjoja te saitte? Mikä oli suosikkilahjanne?

Lisää joulusta seuraavissa postauksissa.
Muistuttaisin vielä, että 1 bloglovin tilaaja, 2 lukijaa tai joku 20 tilaajaa blogilistalla niin arvontaa piisaa, palkintokin on melkein valmis!!

8 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihania lahjoja! Oi että haluan tuota samaa Tigia, nam :>

-SL kirjoitti...

Ihania lahjoja sait!:) Tigin tuotteet on hyviä..

Ansu-- kirjoitti...

Kivoja lahjoja! Paras lahja joka mulla on ehkä the sims 2 castway wii:lle (:

Noora kirjoitti...

Vohvelirauta on huippuvehje ;)

Ihananoloisia lahjoja. Omista suosikkini oli uusi hajuvesi sekä Marimekon olkalaukku.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä hyvä lahjasaalis :) Voileipägrilli jne. systeemi kuullostaa mahtavan käytännölliseltä, mulle myös sellanen!
Ja toivottavasti pidät Houkutuksesta, se oli ihana :D

kullanmuru kirjoitti...

jenni!: tuo tigi on niin herkku, että meinaan syödä hiukseni. JA ne tuoksuvat siltä likaisinakin :P

*~sl: kieltämättä!! :D

Sandy: Tykkään kans The Sims:eistä! harmi kun minulla ei ole yhtään :/

norppa: Todella on, nyt pitää vain opetella tehdä niitä! :D

emma: rakastin sitä!!!! :D

norah kirjoitti...

Ihanat tuoksut sait ! Sain kanssa ite ton Daisyn, ja toi lacoste mulla on ollut aiemmin mut se on jo loppu : ( Mut molemmat aivan mielettömiä lahjoja ;)


Hihi, toi Tigi-paketti saattaa muuten olla meiltä ostettu, kun oltiin joulun alla tommosia myymässä :P jos paketin taka-osassa on jotain S-factorin tuotteista niin sitten ainakin :---D

kullanmuru kirjoitti...

norah: ei siellä mitään sellaista lukenut, mutta mistä sitä tietää, voihan ollakin. Kampista jostain kojusta kuulemma ostettu :)