sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Katastrofiputki

Miten onnistuinkaan? En kyllä tiedä. Minulla on koko viime viikon ollut aivan kauhea yskä. Tuntuu kuin repisin keuhkojani irti. Tai ehkä ne olivatkin äänihuulet, koska ääneni lähti useampaan kertaan. Olikin hyvin hauskaa tehdä asiakaspalvelu työtä, kun jouduin melkein jokaisen asiakkaan kohdalla kuiskaamaan hänelle "odota pieni hetki" mennä takahuoneeseen yskimään niitä äänihuuli ulos, hörppäämään teetä tai vitamiinimehua ja ottamaan pastillin (oikeastihan emme saisi syödä pastilleja, eikä mitään muuta palvellessamme asiakkaita, mutta tämän pomo katsoi vielä sormien läpi). Tosin koko viikon aikana vain yksi asiakas kysyi "flunssa?", voi kyllä.
köhin niitä keuhkoja ulos, kun yhtäkkiä jokin napsahti selässä ja vihlaisi. Se ei todellakaanNo eilen sitten onnistuin saamaan bussissa yhden kauheista yskänpuuskista ja tosiaan tuntunut terveeltä. Eikä myöskään näyttänyt, kun tulin bussista ulos jotenkin ihmeellisesti käyrällä. Voih, siinä meni sitten selkä. Yritin sinnitellä töissä, mutta meinasin alkaa itkeä kivusta, kun käveleminenkin sattui. Jouduin hälyttämään kultani hakemaan minua, mutta hän oli jo kaukana, joten rämmin kotiin ja rysähdin sängylle itkemään.
Toisin sanoen koko päivän suunnitelmat menivät uusiksi :/


Ai niin ja aamulla olin kaatanut teen meidän näppiksien päälle, jotka siis hajosivat ja jouduimme ostamaan uudet. Hyvä minä!!!

Sitten hieman mukavampiin aiheisiin eli torstain ja perjantain asuihin ja ostoksiin.
Ystäväni tuli juuri kuukauden New York ja Uusi-Seelanti reissultaan (kateellinen? voi ei suinkaan!!) ja päätimme nähdä torstaina. Tosin he olivat juuri tulleet Tallinnan reissulta, eli olivat noh hieman krapulaisia ja minä pirteä kuin mikä. Ja koska oli yksi vapaa päivistäni halusin pukeutua kunnolla.


Päälläni oli siis tuo Chanelin mekko, jonka alle kuitenkin laitoin pitkähihaisen, koska olisi muuten tullut kylmä. Olisin tietysti voinut laittaa neuleenkin päälle, mutta juuri nyt huomasin, että minulta puuttuu se olennainen, eli pitkä mukava neule. Haluisin valkoisen tai harmaan, pitkän ja hieman slimmatun ohuen lämpimän neuleen. Siinä voisi olla huppu, taskut ja ruskeat napit. Eli jos joku löytää sellaisen ja vielä edulliseen hintaan, niin vinkkaiskaapas minulle ;)

Perjantaina kävin sitten shoppailemassa, koska tarvitsin illan pikkujouluihin mekon. Suunnitelmana oli ostaa pikkumusta.. noh, onhan tuo melkein pikkumusta. Mutta rakastuin tuohon mekkoon ihan täysin, eikä hintakaan häirinnyt yhtään 19,90€. Kangas on sellaista jännää, ehkä vähän paksumpaa, mutta hyvin istuvaa. Slimmaa sopivasti ja selkä on ihanan avonainen. Olisin tietenkin voinut asuun lisätä jotain, mutten kiireessä keksinyt mitään, joten asuni oli aika yksinkertaisen musta.


Jalassa näkyivät myös mustat minisaappaat. No tietenkin sieltä Dinsko:sta. Voitte kuvitella ilmeeni ja kiljahdukseni, kun puhuin kultani kanssa puhelimessa nähdessäni -50% alennus esitteet. Nappasin heti käsiini monet kengät, mutta sain luvan ostaa vain yhdet. Tosin oli näihin enemmän kuin tyytyväinen . Ensinnäkin minulla ei ollut ennen näitä kunnon mustia korolla olevia saappaita. Ja näiden koko oli juuri sopiva ja istuivat täydellisesti jalkaani!! Jalkoja ei särkenyt koko iltana, kun korkokaan ei ollut liian suuri, mutta juuri tarpeeksi söpö!


Lauantaina töihin mentäessä huomasin, että sukkahousuni olivat vieläkin pesussa, joten piti ostaa uudet. Kipaisin nopeasti H&M:lle ja ostin tällaiset söpöt harmaat ja lämpimät sukkahousut, joista tuli varmaan suosikkini heti! :D



Onko teillä ollut tällaisia katastrofi päiviä, jolloin mikään ei onnistu? Entäs mitä mieltä olitte ostoksistani?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, söpöt kengät ja sukkikset ! :)

Mulla on aina millon sattuu noita katastrofipäiviä, muttei todellakaan harvoin! Just pari viikkoa takaperin kaikki meni niiin huonosti kuin vain voi mennä :F

dolce kirjoitti...

Suloisia ostoksia! :) Tuollaiset palmikkosukkikset ovat olleet itsellänikin hankintalistalla, juuri harmaina.

kullanmuru kirjoitti...

emma: sellaisina päivinä tuntuu aina, että olis pitäny jäädä vaan kotiin ja olla tekemättä mitään!! :P

dolce: ne ovat kyllä ihanat!! :D

Roosa kirjoitti...

Uusi-Seelanti JA NEw York samalla reissulla? :O Epäreiluuden multihuipentuma! :)

kullanmuru kirjoitti...

Roosa: sanos muuta! Hänellä oli sisko käymässä New Yorkissa ja hänen vanha host perhe asuu Uudessa Seellannissa!! :p

Bisquits kirjoitti...

Hih, mulla on nuo samat sukkikset, ja ne kuuluvat minunkin suosikkeihini. :-)

kullanmuru kirjoitti...

bisquits: haha, h&m:n sukkikset kieltämättä yllättävän laadukkaita :D

-SL kirjoitti...

Olipas kauhea päivä :o minä kaadoin kerran cokikset näppäimille, uudet piti ostaa..
Kivat ostokset! minulla on vähän saman tyyliset kengät. Mistä ostit Chanelin mekon muuten?

Ansu-- kirjoitti...

Juu on ollu niitäkin katastrofi päiviä... Ihanat saappaat<3 Parane pian (:

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: sain chanelin mekon lahjaksi joskus kummitädiltäni :) ja se on kyllä harmittavaa, että tuo elektroniikka hajoilee noin helposti :/

sandy: kiitos ja kiitos :))