torstai 18. joulukuuta 2008

Kadonneita tuotteita

Vitsi kun suututtaa, kun on löytänyt jonkun tuotteen, joka on täydellinen sinulle. Ostelet sitä onnellisena ja luotat siihen, kunnes yhtäkkiä sitä ei löydy mistään. Etsit kaikki kaupat läpi, ja ei. Tulee paniikki. Mitähän minä nyt ostan?


Minulle kävi näin susilk:in daring volume purkin kanssa, joka toi volyymia hiuksiin. Käytän saman sarjan shampoota ja hoitoainetta, ja sitä ainetta levitetään hiuksiin ennen föönausta, jotta niistä tulisi tuuheammat. Hiuksistani tuli ihanan sileät ja ne olivat juuresta asti kohonneet ja se pysyi koko päivän. Nyt en löydä tuotetta mistään :/ Onko joku nähnyt helsingin lähellä jossain tätä? Kertokaa heti jos löytyy :D

Tosin tarkotuksena olisi kyllä nyt yrittää siirtyä niihin Tigi:n tuotteisiin, jos vaan joulupukki saisi niitä tuotua. Muuten niiden käyttämisen aloittaminen vähän venyy.

Ja sitten toinen ärsytys. Entäs kun löydät ihanan tuotteen, mutta rahasi eivät juuri sillä hetkellä riitä siihen, kun poikaystävälle pitää ostaa syntymäpäivä lahja. Myöhemmin kun sinulla on vihdoin rahaa, et löydäkään tuotetta mistään. Kyselet myyjiltä ja ne kertovat, että se oli kampanja tuote ja kaikkialta loppu.



Ja näin tietenkin kävi minulle myös. Juuri tuo Elisabeth Ardenin Provocative Interlude tuoksu, joka oli aivan ihanan tuoksuinen. Rakastuin tähän lentokentällä ja näin pari kertaa suomessa, mutten ole vuoteen nähnyt. Nyt selasin sillä nimellä netissä ja huomasin, että sitähän myydään netissä ja ulkomailla! Mitä? Soitin heti äidilleni ja ilmoitin, että jos käyvät ulkomailla, tai jos kummitäti on tulossa käymään, minulle saa tuoda sellaisen! Vihdoin, sittenkin mahdollisuus saada se!

Olen huomannut muitakin tuotteita, jotka ovat osoittautuneet kivoiksi, että ne loppuvat todella nopeasti. Kaikki tehdään kausittain, ja jos saman haluaa myöhemmin löytää. Se on mahdotonta. Jälkeenpäin jääkin harmittamaan!!

Minulle on tässä parin päivän aikana tullut useampikin paketti. Tilaamani valokuvat, joku kutsu työterveyshuoltoon (eli piikitettäväksi pitää mennää :/), trendin tilauslahja ja Norpan lähettämä blogipalkinto. Kiitos siitä! :D


En nyt tiedä tuosta laukusta. On se ihan kiva, mutta minulla ei ole ollut tuon tyylisiä, joten en tiedä tuleeko sitä käytettyä. Mitä mieltä olette laukusta?

Nam, suklaa meni heti parempiin suihin! :D

Onko teille käynyt niin, että tuote onkin loppunut mitä haluisit ostaa?

Muistakaa myös osallistua cherries and coconuts arvontaan!

10 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Aikoinani harmittelin Erisanin sellaisen geelinomaisen lörökasvovoiteen valmistamisen lopettamista, se oli täydellinen meikkivoiteen alla! Ja moni muukin tuttuni sitä käytti, yhdessä sitten surimme sen tuotannon lopettamista :T Löysin Erisanilta rasvan uudistuneena n.vuosi sitten ( välissä oli ainakin kaksi vuotta), mutta olen nykyään siirtynyt Body Shopin rasvoihin..tosin pidän mielessä, että aina voin palata siihen Erisaniin, nyt kun sitä on jälleen saatavissa :)

Noora kirjoitti...

Hyvä, että tuli perille :)

Eikö tuota sunsilkiä enää tehdä?? Ku käytin tota lyhyemmällä tukalla ja oli just huippu tuuheuttamaan. En ostanu sit enää uutta, kun pidemmän tukan kans ei sillai tartte. Höh :( Oli kyl hyvä tuote! Mulla on tota ehkä 10 ml, kun on joku näytepussi jäljellä :D

Anonyymi kirjoitti...

Ite vaihtelen tuotteita melkein joka ostoskerralla, niin en ehdi kiintyä mihinkään :D Jotain luottotuotteita on kyllä, mutta ne eivät ainakaan vielä ole kadonneet kauppojen hyllyiltä.

Laukku on aika kiva (:

-SL kirjoitti...

On käynyt monesti samanlailla! esim. tänään etsin yhtä korua niin oli ostettu jo loppuun.. Muutenkin täällä kaikki on niin suosittua, että usein pitää suunnata toiseen kauppaan saadakseen jotain tiettyä mitä haluaa!:( siis ihan ruokakaupoissakin jo!:D

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Mullakin on monesti käynyt niin että kun jotain ei ole heti ostanut sitä ei ole myöhemmin löytänyt mistään ;/ Se takia jos löydän jotain hyvää saatan ostaa varastoon sitä :>

kullanmuru kirjoitti...

jenni!: se on kyllä todella hyvä idea, voisi alkaa nyt tekemään niin, ettei loppuisi suosikki tuotteet :)

Poff kirjoitti...

Minullekin on käynyt niin, että hyväksi todetun tuotteen valmistus lopetetaan. :( Nyt ekana tulee mielee semmonen Sunsilkin shampoo ja hoitoaine, joka oli tarkotettu ruskeille hiuksille (samaa oli myös punaisille ja vaaleille). Tää shampoo oli siis semmonen väriä syventävä, en tiiä onko oikea termi. :D No mutta kuitenkin, hiukset tuoksuivat ainakin tosi hyvälle (semmonen piparimainen tuoksu). :D

kullanmuru kirjoitti...

Poff: tuon shampoon ja hoitoaineen näin vielä hetki sitten alennuksessa anttilassa, mutta voi tietenkin olla että on ihan loppu. Tosin se olikin helsingissä.. :/ Se on kyllä ärsyttävää kun ne loppuu.

Anonyymi kirjoitti...

Tosta sunsilkin tuotteesta tuli mieleen, että sitä oli ainakin viime perjantaina myynnissä kauppakeskus Arabian tarjoustalossa!

kullanmuru kirjoitti...

anonyymi: oi, kiitos tiedosta! Pitää käydä kattomassa jos löytyis vieläkin!! :D