maanantai 22. joulukuuta 2008

Reseptejä

Olen vihdoin saanut syötyä kunnolla pitkästä aikaa, joten ajattelin kokata kunnolla ja jakaa teidän kanssa vähän näitä reseptejä.

Ensiksi uudenlaiset lohkoperunat, broileripyörykät ja kanttarellikastike. Olisipa aito kanttarelli kastike, mutta valitettavasti tuo on sellainen pussikastike. Noiden lohkoperunoiden reseptin olenkin jo kerran aikasemmin teille jakanut. Eli mitään erikoista tuossa ei olekaan kuin että paistaa broileripyörykät ja tekee kastikkeen paketin ohjeiden mukaan. Eli hyvin helppoa ja hyvin täyttävää. Mutta ei ehkä maailman terveellisintä.



Toinen reseptini on bravuurini. Olen itse keksinyt reseptin, ja se on yksi suosikki ruokiamme kotona. Eli keittää ihan perus spagetin ja siihen tuollainen tonnikalapestokastike.
Paistat tölkki hiutaletonnikalaa ja lisää joukkoon puoliksi leikattuja kirsikkatomaatteja ja hyvin pieneksi pilkottua valkosipulia. Sitten lisäät kaksi teelusikallista pestoa ja hetken päästä kaada purkillinen ruokakermaa. Olikos se nyt sen 2 dl. Anna hautua ja laita sekaan taas kaksi teelusikallista pestoa ja lisää valkosipulia. Valmista! Hyvin herkullista ja terveellistä ja helppoa.
Suosittelen myös syömään tämän parmesaanin kanssa :)



Olin silloin lauantaina hyvinkäällä, tosin Medicin Man oli täynnä ja menimme sitten Martinaan, joka oli täynnä pikkujoulu juhlijoita. Ruuissa kesti kauan yms. Mutta kun olimme lähdössä saimme meidän jälkiruuat ilmaiseksi, joka oli ehdottomasti plussaa! Miinusta oli meidän viereiseen pöytään iskeneet viisitoista 14 vuotiasta tyttöä, joista minulla tuli heti mieleen joku Gossip Girl yms. Toisin sanoen rikkaita nuoria neitejä, juhlapuvut päällä ja yritti esittää hyvinkin vanhoja.. Tosin heille oli ihan hauska naureskella :)

Minkälaisista ruuista te tykkäätte? Mikä on lempiravintolanne?

Ja tähän loppuun vielä tällainen ylisöpö kuva tuosta kisupoikasesta. Minusta se on ihan älyttömän söpö ja tekee vain mieli ottaa itsellensä lisää kissoja. Ja tietenkin minulla olisi ollut mahdollisuus saada sellainen ylisöpö oranssi poikakisunpentu (juuri sellaisen kuin olen hyvin pitkään halunnut) ja mitä minä teen? No tietenkin tarjosin sitä pentua tutuillemme, jotka ihastuivat siihen ja varasivat sen. Vasta sen jälkeen kulta ilmoitti, että olisi kyllä suostunut ottamaan kolmannen kisun ja oli suunnitellut yllättävänsä minut sillä pennulla! Miten onnistuinkin pilaamaan sen?! Hyvä minä!

9 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Nam mitä ruokia, tuli nälkä!:D
ja ihana tuo kissa kuva, minäkin haluan kissan..
Palkinto tuli tänään perille :)

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Oih tulipa nälkä :>

Juuli Linnea kirjoitti...

oooi mikä kissa !

Noora kirjoitti...

Mää tykkään "mössöistä" eli suht helppoa tehdä joku pasta ja sinne sekaan ties mitä :D Aurinkokuivattuja tomaatteja, pesto, paprikaa jne. Helppoa!

Ansu-- kirjoitti...

Söpö kissa. Spagetista ja kanasta (:
Tuli nälkä kun katseli noita kuvia...

Anonyymi kirjoitti...

Oi, nyt alko tekemään mieli pastaa (:
Pastat tosiaan on omia lempiruokia, etenkin broilerpasta. Omaa lempiravintolaa en osaa sanoa, Martina/Rosso ovat kivoja, mutta parhaan ruuan sain Oulun Fransmannissa. Ihan järkyttävän ihana broilerpasta-annos <3

Palkinto tuli muuten tänään perille! :)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Hyvä että tuli :) Minä haluisin jo kolmannen :D

jenni!: mulla taas uudelleen :P

Caramelo: todella suloinen!! :D

norppa: mä kans! riisi ja pasta mössöt joihin sekoitellaan kaikkea, hyvin helppoa :D

Sandy: Kanaruuat on yleensä suosikkejani! :)

emma: Fransmanni on se, jossa haluisin käydä!! :D

dolce kirjoitti...

Pidättekö siis kissan vai annatteko sen jollekkin? :)

kullanmuru kirjoitti...

dolce: ei kun olemme välikätenä tuttujemme välissä. Mutta poikaystäväni suunnitelmissa oli hankkia meille se sama kisu :/