torstai 12. helmikuuta 2009

Torstai

Hyvin väsyttävä päivä. Heräilen ihan liian aikaisin verrattuna siihen, monelta menen töihin. Tosin kaikki eivät varmaan ole sitä mieltä, että 8 herääminen on aikaisin :P Päätä kuitenkin alkaa särkeä ja hmh..

Tänään päälläni oli tällaista. Pariisista tuo t-paita (rakastan) ja myös tuo neule päällä (rakastan myös) ja sitten ihan perus vero modan farkkuhame ja harmaan sukkikset. On se kiva, että hiukset näyttää melkein kivalta kuvassa, kun ne on koko päivän näyttänyt todella kivalta :S


Sain myöskin tänään valita vähän lisää työvaatteita ja vähän riehaannuin kokeilemisien kanssa. Saisin ottaa enemmänkin, mutta ajattelin nyt ottaa osan ja myöhemmin sitten lisää.


Valkoinen reikäinen puuvillaneule Puma Ferrari. Kaikki pitivät tätä outona, mutta päällä se on oikeastaan aika kiva, mutta toppi tarvitaan kyllä alle.


Tämä on lyhyt paita lyhyillä hihoilla, mutta vähän lepakkomainen. Todella söpö. Ja jos alle laittaa pitkän topin, niin näyttää tosi kivalta!! Tosin yksi ärsyttävä työkaveri oli ottanut saman, vaikka olin ehtinyt ihailla tätä jo kaksi kuukautta. Hän ehti myöskin ottaa juuri ne kengät joista olin unelmoinut. Hrmh!


Ja sitten otin itselleni nämä kengät. Nämä eivät siis ole ne, jotka tämä ärsyttävä henkilö otti. Vaan nämä oli ne, joita myös kuolasin työkengiksi pitkään. Normaalistihan minä en tällaisia kenkiä käyttäisi, mutta työkengiksi nämä oli tosi söpöt!! :D

Mitä tykkäsitte asustani? Entäs uusista työvaatteistani?

2 kommenttia:

Poff kirjoitti...

Mäkin haluisin sellasen työpaikan mistä vaan voisin ottaa kaikkia kivoja vaatteita. :D

kullanmuru kirjoitti...

Poff: No en mä ihan kaikkia, mut kuitenkin sen verran paljon, että töitäkin tekee mielummin :)