tiistai 17. helmikuuta 2009

Päivä Hyvinkäällä

Niin, en tiedä olenko maininnut, mutta koko lapsuuteni asuin Hyvinkäällä. Jostain 4 vuotiaasta 20, muutin vasta vuosi sitten pois. Tietenkin kaikki kaverini jäivät sinne ja heitä pitää käydä moikkailemassa aina välillä. Noh en ole nähnyt heitä pitkään aikaan ja tänään oli vapaa päivä, joten kiiruhdin junalla hyvinkäälle.
Ensiksi! Mitä ihmettä ne siellä vr:llä kuittelee, kun nostaa niitä lippujen hintoja niin paljon joka vuosi? Siis herran jestas, ei tietenkään ihmiset tule matkustamaan ja maksamaan sitä hintaa jos se vain nousee!!
Ja onnistuneesti helsingissä opiskeleva ja hyvinkäällä asuva kaverini tuli samaa matkaa kanssani, joten ei ollut kovin tylsä juna matka.
Päivä oli todella kiva. Aurinko paistoi ja vaikka ulkona oli todella kylmä, se aurinko piristi! Sain myöskin käyttää aurinkolasejani ensimmäistä kertaa, sekö vasta teki minut iloiseksi!!


Kävimme tyttöjen kanssa kahvilassa Kulmakonditoriassa. Että jos joku on Hyvinkäälle menossa niin suosittelen paikkaa ehdottomasti. Yleensä todella hyvät leivokset, toastit ja salaatit. Itse nälkäisenä otin kana-auratoastin ja maitokaakaon. Nam nam!!
Sen jälkeen vain kiertelimme ja lopuksi olin parhaan kaverini luona. Minun piti ladata hänen luonaan ipodiini musaa, mutta tämä fiksu tyttöhän unohti sen johdon, millä sen saa kiinnitettyä koneeseen. Lopulta illalla lähdin kotiin junalla ja luin matkan ajan oliviaa.

Niin muuten sain jostain syystä tänään Olivian, vaikka en ole edes tilannut sitä. Hieman ihmetytti, mutta ihan kivasti :D

Mistä kaupungista te olette kotoisin? Kuinka usein tapaatte kavereita, jotka asuvat toisella paikkakunnalla?

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivan värinen neule!
ja on tyhmää, kun lippujen hinnat aina vaan nousee :/ Suomessa on tosi kalliit liput, jotenkin ihan naurettavaa.. ei niistä tekisi mieli maksaa.
Ja Helsingistä olen kotoisin

Anonyymi kirjoitti...

Ai että, Hyvinkää :D Siellä on tullut ravattua jatkuvasti kun asuu suurin osa suvusta siellä, ja syksyllä vielä muutan sinne! Ei mikään ihanin kaupunki tosin mutta ihan mukava, Kulmakonditoria tosin on ihan ykkönen! Ne hillittömät korvapuustit ja sellaisen kanssa vielä kaakao, parasta <3

Emma kirjoitti...

Liput on kyllä ihan naurettavan kalliita. Mua inhottaa joka kuukausi maksaa se 21e hkl matkakortista, en tiedä mitä sitten teen kun en enää opiskele, ja hinta nousee sinne neljäänkymppiin o___O onneks oon opiskelija vielä ainakin kaks vuotta, niin ei tarvii vielä astua aikuisten kalliiseen maailmaan :D

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: kiitos, tykkään siitä itsekkin! JA minun ei ainakaan tekisi mieli maksaa sellaista hintaa! :o

emma: Kieltämättä ei mikään suosikki kaupunki :D

Emma/PB: Juuh, no jos oot töissä se 42 euroa menee vielä, mutta kyllä se aika iso hinta on silti!! :o