perjantai 13. helmikuuta 2009

Palkka päivä

Mitähän sitä palkka päivänä mielummin tekisi, kuin kävisi shoppailemassa? Meidän liikkeessä huomasi ainakin selkeästi palkka päivän, kun useampi työntekijä osti hirveän kasan tavaraa, jota oli pantannut näköjään aika kauan :D Ja mikä on turhin asia mitä palkka päivänä voi tehdä? Maksaa laskuja! Miksi sellaisia pitää olla? Ihan tylsää! Mielummin vain shoppailisin koko rahan edestä! Kuka muu on samaa mieltä? ;)

Tänään tuli tehtyä tällaisia ostoksia:

Kivoin ostokseni oli tämä mekko H&M:ltä. Se on ihan perus musta trikoomekko (tällaisiahan minulla on joku 4, kun en osaa muita ostaa :P), mutta tämä laskeutui niin ihanasti ja näyttikin hieman juhlavammalta!


Sen yläosa on tällainen. Ja hassua, kun on ensimmäinen mekko, jossa rintani oikeasti mahtuvat normaalisti.


Sitten ostin tällaiset legginsit. En nyt ole varma, ovatko ne wet lookit. Eivät ainakaan täysin, mutta suhteellisen kiiltävää kangasta ne kuitenkin ovat.


Ja jo kauan katottuani ostin vihdoin tämän punaisen, juuri sopivan kokoisen laukun. Se on pienempi kuin mitä yleensä käytän, mikä on vain hyvä! Tunnun änkevän laukkuni aina täyteen kaikkea. Tarvitsen kyllä lähiaikoina toisenkin, koska kunnon laukkuja minulla ei oikein ole.


Ja koska joudun tänään viettämään hiljaisen yksinäisen tyttöjen illan niin kävin ostamassa pari leffaa piristämään minua. Kyllä, hyvin hömppää!! :D



Oletteko nähneet nuo elokuvat? Monta mustaa perusmekkoa teillä on?

Tänään sain muuten kuulla todella jännittäviä uutisia! Pääsen erääseen järjestettävään vip tapahtumaan, jossa on pieni cat walk yms., niin stailaamaan niitä malleja! En ole ikinä tehnyt moista, joten jännittää. Ja tämä on tosiaan VIP tilaisuus. Ainoa harmin aihe on, että mallisto jolla minun pitää heidät stailata on aika todella tylsä!! :/

6 kommenttia:

dolce kirjoitti...

Perusmekkoja, hmm... Olisikohan niitä aika monta ;) Muttei koskaan tarpeeksi, ainakaan silloin kun sellaista tarvisi ei kaapista löydy sopivaa.

-SL kirjoitti...

Hieno mekko ja ihana laukku!:) minä katselin juuri eilen samaa mekkoa sinisenä, mutta pelkäsin vähän että se malli ja väri leventäisi

kullanmuru kirjoitti...

dolce: No se on ihan tota! :D

*~sl: No mulla ei ainakaan pukukopissa näyttänyt siltä, vaan se laskeutui kivasti :)

Poff kirjoitti...

Mulla ei taida olla ainuttakaan perusmekkoa, asia täytyy muuttaa mahdollisimman pian! :D

Kivoja ostoksia olet tehnyt. :)

Stylespot kirjoitti...

Mustia pikkumekkoja löytyy kyllä aika monta, mutta mikään niistä ei taida olla kovin "perus" :)

kullanmuru kirjoitti...

Poff: Niistä on loppujen lopuksi yllättävän paljon hyötyä :)

Lovely: niin minullakin, niissä on kaikissa jotain :D