perjantai 8. toukokuuta 2009

Wolverinea katsomassa

Eilen oli sitten ihanasti keskellä viikkoa se vapaa päivä. Aluksi olin suunnitellut, että herään joskus siinä 10 aikaan ja juostaan heti salille, kivasti piristämään aamua. No, toisin kävi. Olin niin voimaton ja uupunut, että Tino herätteli minua hellästi, mutten melkein saanut silmiäni auki. Tämä siis sen jälkeen kun herätyskello oli jo soinut jonkun 5 kertaa. Makoilin sängyssä kait jonkun puoltoista tuntia, kun en millään vaan päässyt ylös, vaan torkahtelin koko ajan uupumuksesta. Hyvä merkki :D


Lopulta pääsin ylös ja Tinon lähdettyä omille asioilleen päätin siivota koko kämpän. Aika hyvin se nyt onkin siivottu ja sain otettua sille asuntotyypille aikalailla kuvia, joten lähiaikoina voi tulla asuntopostausta. Ihanan siistiä nyt kotona.
Samalla sitten päädyin makselemaan laskuja ja tajusin, etten ollut saanut vuodeksi tilaamaani trendiä 4 kk, sain vain joku kolme ensimmäistä numeroa. Soitin sitten sinne asiakaspalveluun ja ilmeni, että heillä oli väärä osoite. Se oli eri vain yhdellä numerolla. Posti oli palautellut heidän minulle lähettämiään juttuja. Hassua, kun kolme ensimmäistä lehteä ja se laukku kuitenkin tuli ihan minulle asti. Saan nyt tästä lähtien lehdet sitten kuitenkin ja lasku tulee perästä. Mutta alkoi kyllä vituttamaan, nainen sanoi selkeästi että se oli heidän vikansa, muttei edes pyytänyt anteeksi tai mitään. Kuulosti, että tämä olisi ollut minun vikani, vaikka hän sanoikin että se oli heidän moka. Tekisi mieli peruuttaa tilaus kokonaan ja vain ostaa lehdet kaupasta. Tosin tuo tuli niin halvaksi, että ehkä parempi näin. Mutta menetin sitten 4 kk lehdet..


Eilen oli Finnkinossa 5,50€ kaikki leffat ja päädyimme katsomaan Wolverine:n iltanäytöstä. Alkoi joskus varttia vaille yhdeksän. Kävimme lunastamassa liput tuntia aikaisemmin ja sitten mentiin Kampista hakemaan coconut noodelista pienet annokset. Ihan jees, hintaluokka, mutta laatuluokka voisi olla parempikin.


Elokuvaa odotinkin sitten innolla. Aluksi ihan vain sen takia, että pääosaa näytteli Hugh Jackman. The ultimate hottis! Mutta kun leffa sitten alkoi en meinannut pysyä penkissä. Heiluin ja hihittelin siinä innoissani, eli pahoittelen kaikki kanssa katsojani! Elokuvassa oli ihan mahtavat taistelukohtaukset, vaikka en yleensä näisät piittaakkaan. Ja se oli täysi asenne elokuva, jossa oli kuitenkin ripaus romantiikkaa ja komediaa mukana. Ja niitä hottiksia sitten sateli pikku hiljaa lisää. Dominig Monaghan, Ryan Reynolds ja Taylor Kitsch. Viimeinen nimi ihan uusi minulle, mutta oijoi, se kyllä kamppaili Huhghin kanssa hyvin tiukkaan komeus tittelissä.
Mutta enhän minä sinne pelkästään näitä komeita miehiä mennyt kattomaan, vaan itse elokuvaa. Olen tykännyt muista X-Meneistä ja tämä oli hyvä "aloitus" niille. Kerrottiin hyvin miten Logan sai alkunsa ja mikä hänen historiansa on. Samoin pari tuttavuutta näkyi nuorempina siinä myös.


Tykkäsin elokuvasta kyllä paljon, ja suosittelen kaikille, jotka X-Meneistäkin on tykänny. Tai riittää, että tykkää Hughista :D


Tässä asussa sitten kävin leffassa. Chanelin vanha mekko, vero modan nahkatakki ja nuo andiamon kengät pääsivät neitsyt matkalleen. Ihanan mukavat ne oli jalassa, kunnes alkoivat hiertää. Ja miten enemmän jalat hikosivat ja nihkeytyivät, sitä pahemmalta tuntui. Vaikka muuten jalat ei väsyny ja niillä oli kiva kävellä.


Tässä Tino näyttelee myös miten hän osaa leikkiä olevansa raskaana. En ymmärrä miten laihat ihmiset saavat aina mahansa tuolla tavalla koholle :D

Oletteko käyneet katsomassa elokuvan? Mitäs piditte asustani?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wolverine ei oo kiinnittänyt mun huomiota pahemmin, nytkin piti käydä selvittämässä että niin mistä siinä on oikein kyse, en varmaan leffateatteriin kuitenkaan sitä eksy katsomaan :)

ja mä olen ihmetellyt samaa, mikä ilmenee tossa vikassa kuvassa! Kaveri on laiha, mutta saisi halutessaan kenet tahansa uskomaan että on raskaana, tosi härön näköstä! :D

kullanmuru kirjoitti...

envy: ei leffateatteriin kannatakkaan mennä, jos ei innosta ihan niin paljon :) jep, onhan se :D