perjantai 1. toukokuuta 2009

Kielletty hedelmä



Meidän on pitänyt jo pitkään käydä Tinon kanssa katsomassa tämä elokuva. En yleensä tykkää suomalaisista elokuvista, mutta tämä vaikutti kiinnostavalta. Kaiken lisäksi tämän oli ohjannut Dome Karukoski ja tykkäsin hänen edellisestäkin elokuvasta "Tyttö sinä olet tähti".
Niin kuin siinäkin, tässäkin elokuvassa oli sitä jotain. Siinä oli aistikkuutta.


Tarinahan kertoo kahdesta vanhoillis lestadialasi tytöstä, jotka menevät tutkimaan kaupunkia ja sen "vaaroja". Se on hyvinkin uskonnollinen elokuva, mutta silti se ei häirinnyt sitä tarinan kulkua. He etsivät omaa paikkaansa maailmassa ja omaa uskoaan. Elokuva oli mielenkiintoinen, jopa tuo toinen osapuoli tykkäsi siitä.


Kummatkin päänäyttelijät tekivät mielestäni hyvän roolisuorituksen. Tarina oli kiinnostava ja piti otteessaan, vaikka tylsiäkin aiheita siinä oli. Ohjaus ja kuvaus oli toteutettu loistavasti. Oli kiva oppia lisää lestadiolaisuudesta, vaikka jonkun verran siitä tiedänkin. Joten olin hyvinkin tyytyväinen elokuvakokemukseen ja suosittelen tätä muillekin!!


Oletteko nähneet elokuvan? Kiinnostaako nähdä?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti nähdä ko. leffan, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi:>

Jenni Ukkonen kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Jenni Ukkonen kirjoitti...

En ole oikein ikinä välittänyt suomalaisista elokuvista, mutta ainakin tämä on vaikuttanut ihan mielenkiintoiselta, joten voisin katsoa tilaisuuden tullen :>