keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Äitien päivää ja pimeitä getto kujia


Moikkis.
Piti käydä jo tänään aamulla postailemassa, mutta tietenkin juuri silloin tuli se ihme blogger juttu, etten päässyt tekemään yhtään mitään :/



Sunnuntaina käytiin äitin luona viettämässä äitien päivää. Saatiin grilliruokaa pitkästä pitkästä aikaa. Nam! Äiti ja sen mies käy joka kesä kreikassa ja tuo sieltä aina mausteita ja kaikkee kivaa. Ne sitten marinoi ite kanat niillä kreikka mausteilla ja siitä tuli niin hyvää, että olen varma, etten ikinä ole syönyt noin hyvää kanaa missään muualla! Ne menee sinne taas tänä kesänä, ja nyt mekin saadaan kunnon mausteet kotiin!! :D
Sitten pöydässä oli tietenkin salaatteja. Tosin tällä kertaa oli katkarapusalaattia, josta kaikki muut paitsi minä tykkää. Tino rakastui siihen. Minä halusin maistaa, mutta lopulta se päätyi siihen, että nypin kaikki katkaravut pois ja söin vähän kanamunaa ja majoneesia. Äiti sitten otti minun katkaravut :D
Jälkkäriksi oli Daim kakkua, vienetta jäätelöä ja kokonainen ranskalainen brie. Jotain niin mahtavaa tuo juusto. Voisin syödä päivittäin! Mutta niin, se ei ehkä olisi se kaikkein terveellisin vaihtoehto :/ Sitä syötiin viinirypäleiden kanssa ja punaviinin. Mitään parempaa ei kyllä ole!


Asunani siis toimi tuo valkoinen kesämekko. Harmaa neule oli lämmittämässä, en pistänyt edes takkia :D Ja harmaat legginsit oli myös vaalentamassa lookkia. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa onnistuneesti H&M:n ballerinoja, ja ne ei painanu yhtään! Eli helpot ja kivat ballerinat löytyi. Löytyisiköhän sitä petroolinsinisenä vielä.. Äitille piti viedä tottumuksesta kimppu valkovuokkoja.


Tino päätti vähän esitellä uutukaisia aurinkolasejaan. Niitä hän valitsi jonkun vuoden ja vihdoin päätyi sitten noihin. Olivatkin aika hyvä valinta omasta mielestäni ja hänenkin!! :D


Kävin myöskin illalla kävelyllä kämppämme lähistöllä. Itseasiassa ulkona oli vielä aika valoisaa. Katulamput ei ollu vielä päällä, kun oli niin valoisaa, mutta kamerani päätti että on näin pimeätä.


Tuo on ihan perus metsäpolku, jota käytän aika usein ja meinasin lähteä kävelemään sitä päin, kunnes katsoin tätä kuvaa ja minua alkoi kauhistuttamaan.


Lähistöllä on tällaisia parvekkeita. Ne on aika hauskoja.


Tämä on oikeasti tosi kivan näköinen ja kutsuva. Mutta tässä kuvassa se näyttää vain uhkaavalta. Ihan kuin jos menet sisään niin et tule enää ikinä ulos, tyyliin.


Ja tämä näyttää niin kunnon gettoalueelta, mutta oikeasti tämä onkin aika siisti ja rauhallinen alue, joku tyhmä teini on vain käynyt vähän töhrimässä juuri tuota taloa.

Minulla on viime aikoina ollut ihan ihmeellinen väsymys. Se on ollut niin paha, että nukahdan jo sohvalle tai jos istun liian pitkään lukemassa jotain. Nukahtelen bussissa ja silmät auki junassa. Aamulla en pääse sängystä ylös, ellei ole ihan pakko lähteä töihin, ja silloinkin meinaa hälytykset mennä ohi korvien. Ja tämä kaikki, vaikka nukun öisin ihan hyvin.

Miten te nukutte? Miten vietitte äitien päivän?

Ei kommentteja: