sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Suosikkeja

Moni onkin esitellyt blogeissaan omia suosikkiblogeja, joten ajattelin tähän esitellä omiani. Niitähän on ihan hirveän huima määrä joita luen, mutta tähän nyt kuvallisina ne joita luen hieman aktiivisemmin.

Yummy!



Ehdottomasti yksi suosikki blogeistani. Rakastan Jenni!:n tyyliä ja otetta bloggaamiseen. KAikenlisäksi häneltä saa usein kivoja vinkkejä. Kadehdin aina hänen vaatetilauksiaan ja löytöjään. Ja varsinkin hänen kenkiään!!


Dirty Pretty Things


Japanissa asuva Paula, vaan omaa jotain hyvin erikoista blogissaan. Hän on hyvin omalaatuinen, mutta kiinnostavalla tavalla. Ja odotan aina hänen seuraavaa postaustaan, koska ne ovat aina edellistä kiinnostavampia. Asukokonaisuudet on aina onnistuneita ja jutut kiinnostavia. Tähän saattaa tietenkin auttaa sekin, että ne on kirjoitettu toisessa kulttuurissa kaukana täältä :D

Tiptoes



Saara on ihanan rempseä kirjoittaja, ja jotenkin aina niin positiivisella asenteella. Tykkään lukea meikkijutuista ja kaikista keikoista mitä hän on tehnyt. Hänen elämänsä on kiinnostavaa ja se inspiroi itseänsä yrittämään enemmän. Hän on hyvin oma itsensä blogissaan ja sitä onkin aina mukava lukea!

Converting Vegetarians


Rakastan Heidin tyttömäistä tyyliä. En osaa käyttää vaatteita samalla tavalla kuin hän ja se saakin aina kadehtimaan hänen yksinkertaisesti loistavaa tyylitajuaan ja ihanaa värien yhdistelemistä. Myöskin Heidin kirjoittamiset ovat usein kiinnostavia juttuja hänen elämästään ja hänellä on todella hauska asennen elämään!

Pupulandia



Kyllä Jenni on todella tunnettu söpöydestään, mutta se ei välttämättä ole se syy miksi häntä luen. Jenniltä tulee aina välillä tyylijuttuja ja välillä kunnon juttuja ja kaikista on hauska lukea. Ihan kuin hän lukisi ajatuksia milloin lukijat tarvitsevat mitä. Kaiken lisäksi rakastan Jennin tyyliä ihan täysin. Hän löytää aina jotain kivaa ja erilaista ja osaa yhdistää kaiken tyttömäisesti ja tyylikkäästi!

Focus on Fashion


Tämä on yksi ensimmäistä blogeista joita aloin seurata. Sallalla on kivoja juttuja ja ihanan erikoinen tyyli. Löytyy rimpsuja ja röyhelöitä, mutta mikään niistä ei näytä mauttomalta. Ja kaiken tämän hän osaa myös yhdistää rockimpaan kokonaisuuteen.

Nelliinan vaatehuone



No siis ihan oikeasti tarvitseeko tätä selittää? Eikös melkein kaikki tykkää Nelliinasta? No minä en tykkää Nelliinasta, koska kaikki tykkäävät, vaan koska rakastan hänen asukokeilujaan ja asukokonaisuuksiaan. Ne inspiroivat ja ihastuttavat. Kaikenlisäksi Nelliinakin kirjoittaa niin kivasti, että aina tekee mieli tulla takaisin blogiin!

Mungolife


Olen seurannut Mungolifea jo pitkään ja olen aina tykännyt Annan pukeutumistyylistä ja jutuista. Hänellä on todella oma tyyli pitää blogia, vaikka jotkut jutut voivatkin olla hieman samanlaisia kuin muissa, mutta hän tekee niistä omiaan. Hän vaikuttaa aina joko iloiselta ja aina on sana sanottavana. Juttua myöskin löytyy enemmän kuin tarpeeksikin joskus.

Polka dots


Jonna on niin ihmeellisellä tavalla samantyyppinen ihminen kuin minä, mutta silti ihan erilainen. Tosin hän näköjään omaa samanlaisen innon sarjoihin ja kirjoihin kuin minä. Tuntuu, että aina kun luen hänen juttujaan saan ahaa elämyksen "minäkin teen noin" tai "minäkin aloin juuri seurata tuota" yms.

No Fashion Victims



Tätäkin blogia aloin seurata jo kauan aikaa sitten ja oli hauska huomata kuinka sen suosio hiljaa nousi nykyiselle tasolle. PNKD on todella mielenkiintoinen persoona, pukeutuja ja kirjoittaja. Tykkään hänen erikoisesta pukeutumisestaan, joka silti näyttää aina hyvältä. Inspiroi ainakin minua huimasti!!

Bredouillement


Poffin blogia olen myöskin seurannut jo jonkun aikaa, ja voin vain sanoa, että tykkään hänen kirjoitustyylistään ja jutuistaan. Ne ovat aina mukavia, niitä jaksaa lukea ja varsinkin hänen vinkkinsä ja Tigi kokeilunsa innostuttavat.

Kiiltokuvamaailmani


Tätä blogia aloinkin lukemaan vasta hetki sitten, mutta ennen aina välillä sitä vilkuilin. Windalla on vain niin ihana asenne ja tyyli pitää blogia ja rakastan hänen juttujansa lapsesta ja päivittäisistä rutiineista lapsen kanssa. Kaiken lisäksi tykkään myös hänen tyylistään!

Maybe we make a deal


J:n juttuja on aina niin ihana lukea. Hänkin asuu ulkomailla Sveitsissä, joten siellä on varmasti hyvinkin paljon erilaisempaa kuin täällä, joten hänen juttujaan on tosi kiva lukea. Varsinkin hänen matkoistaan ja kaikista muista kivoista pienistä jutuista!

Näiden lisäksi tykkään lukea myös Post Blue:ta, P.S I Love Fashion, Colore Del Mare, Fashionweek, Marionette, Moumou mouruaa, Stylespot, Coffret De Maquillage, Colour me!, Sofian maailma, Dolce ja Bananas. Niitä taitaa olla muitakin, mutten nyt ihan kaikkia tähän kuitenkaan luettele.

Mitä blogeja te luette?

Otin kuvat suoraan blogeista, että jos joku bloggaaja ei tykkää, että hänen blogistaan on otettu kuva niin ilmoittaa, ja voin poistaa.

8 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hih säikähdin ensin kun oma kuva alkoi tuohon päällimmäiseksi lataamaan että minne sivulle oikein tulin :-D Mutta siis ei tietenkään haittaa, onhan se tuolla omankin blogin puolella kaikkien nähtävillä ! Heh, ihana vaan kuulla että tykkäilet :>> Tässä tuli muuten pari sellaista blogia joita usko tai älä en ole aiemmin edes kurkannut :o

kullanmuru kirjoitti...

JEnni!: Tottakai tykkäilen!! Ja se on kyllä aina kiva löytää uusia blogeja :D

Tuulia kirjoitti...

Voi ihanaa, kiitos kovasti kauniista sanoista :)

kullanmuru kirjoitti...

winda: tottakai, olet ansainnut ne :)

Poff kirjoitti...

Huuui, huomasin vasta nyt että oot maininnut mutkin täällä! :D Kiitos oikein paljon! <3

kullanmuru kirjoitti...

POff: Ole hyvä vain :)

Mari kirjoitti...

Melkeen samoja luen mitä tuossa listassa + tietysti monia muitakin.. :) Muutama uus löytö taas viikon sisällä tullu.

kullanmuru kirjoitti...

mari: noita uusia löytöjä on aina kiva tehdä!! :D