sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Unelmien maailma

Aika moni muukin blogaaja on tällaisen jo tehnyt, mutta aattelin nyt itsekkin tämän tehdä, kun vaikutti niin kivalta haasteelta. Bena:lta minä tämän nappasin.
Eli siis piti valita 5 paikkaa minne haluaa mennä. Minä ajattelen sen sitten juur inyt tästä hetkestä.

1. Aasia


Melkein ihan mikä vaan aasian maa. Thaimaa, Vietnam, Korea, Kiina, Japani yms. Kaikki kiinnostaa ja innostaa. Kulttuuri on niin erilainen ja kiehtova. Kaikenlisäksi shoppailumahdollisuudet on kait aika erilaiset ja edullisemmat. Tosin näissä maissa ehdottomasit haluisin yhdistää kulttuurin, nähtävyydet, lomailun ja shoppailun. Kaiken sopivissa määrin!

2. New York


Kuka tänne muka ei haluisi? Ihanat shoppailu mahdollisuudet. Ja vaikka mitä nähtävyyksiä mitä pitäis päästä näkemään. Muutenkin kaupunki kiehtoo sen monikulttuurisuudellaan. Central Park olis yks ihan ehdoton missä haluisin käydä oikein kunnolla kävelemässä. Kaiken lisäksi tämä kaupunki on se yksi niistä mahdollisista jossa voisin nähdä itseni tulevaisuudessa asuvani. (paitsi, että päätin että se on joku euroopan maa)

3. Pietari


Alkaa tulla jo vähän ikävä. Siitä on jo puoli vuotta kun siellä viimeksi oltiin, ja silloinkin vaan pari päivää. Kummitädin luo on aina ihana mennä kyläilemään, sinne luksus kotiin. Mutta muutenkin rakastan kaupunkia ja tutustun joka kerta siihen pikku hiljaa yhä enemmän ja enemmän. Varsinkin kesäisin se on yksi maailman kaunempia ja kivoimpia kaupunkeja.

4. Rooma


En ole käynyt, mutta kauan olen halunnut tänne. Meinattiin kerran silloin reilatessa mennä, mutta kaikki meni sitten mönkään ja siitä asti olen tuonne hinkunut. Eli toivottavasti kesän suunnitelman onnistuu, niin tulee varmasti ikimuistoinen loma. Roomassa kiehtoo kaikki nähtävyydet, itse italia ja kaikki mitä lähimaastossa voi olla. Kaikenlisäksi pidän sitä tosi romanttisena kaupunkina.

5. Kylpyyn

Rakastan kylpyjä! Olen monesti miettinyt meneväni hotelliin ihan vain, että saisin käydä kylvyssä. Tosin pitäisi tarkistaa, että missä hotelleissa niitä kylpyjä löytyy :D Siitä on hyvin kauan kun oon viimeksi ollut kylvyssä, mutta haikailen sitä aikalailla. IHanan kunnon lämmin vesi, joku kiva tuoksu ja vaahtoa. PArasta!!

Minne te haluisitte mennä?

3 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivat paikat :) New York kiehtoo monia!

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hih, just kävin tänään kylvyssä ja se on kyllä niin luksusta päivän päätteeksi :>

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Niin se kiehtoo. Sinkkuelämää ei varmaan ole hirveästi auttanut asiassa :D

Jenni!: OIjoi!! Minäkin niin kaipaisin! Se olisi oikeasti niin unelma omistaa kylpyamme! Laittaisin sen vaikka keskellä keittiötä, jos ei muualle mahdu :D