keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Hieman pirteämpää

Moikka taas kaikki. Nyt on jo hieman pirteämpi olo. Kiitos teidän lukijoideni, jotka jätitte ihania kommentteja! :D Myöskin innostus on noussut, kun on töissä taas saanut kunnolla ahertaa. Ja tullut kyllä paljon aikaiseksi!

Tällainen ikkuna tuli tehtyä L:n kanssa tuossa maanantaina. Tuota tussia oli kyllä kiva ujutella tuonne kattoon!! Tällaisien tekeminen on niin kivaa! Viime kerrasta olikin jo aikaa. Voisi olla ehkä kuitenkin hieman useammin :D Laitoin myös liikkeemme uuteen uskoon. Ihan erinäköinen koko paikka.


Tällainen oli tämän päivän asuni. Aikalailla pikkumyynutturalinjalla menen melkein kaikki työpäivät. Helpompi ja illaksi tulee kivat hiukset! :D Sama tunika siis, ja se on vero modasta. Tuo neule gina tricotista ja käärmeleggarit lindexiltä. Kengät on Puman. Jokuhan oli siis pyydellyt, että kirjoitan mistä vaatteeni ovat, niin selvä pyy :)


Ja tässä tuo tunika näkyy kunnolla kokonaisuudessaan. Olen kyllä ihan rakastunut siihen. Ainoa ongelma on se, että se haluaa nousta pepun kohdalta ja sitä pitää olla koko ajan laskemassa, joka venyttää kangasta pepun kohdalta. Huoh. Onpa vaikeaa :D Ja onpas minulla tuima ilme. Saatto johtua aikamoisesta väsymyksestä.


Piti kuvata aamuinen teekuppini. Piparminttuahan se on. Menin töihin puoli 9, ja se on aikaista, jos menee nukkumaan 12 jälkeen yöllä. Tuo on ainoa joka saa minut hereille ja vireille. Siltikin tuijottaessani näyttöä melkein nukahdin parikin kertaa. En muuten ole varma nukuinko jopa viisi minuuttia siinä istualtaan. Onneksi huomenna on vapaa päivä, niin saa vähän rentoutua ja nukkua!!


Äiti tuli tänään käymään trimmauttamassa Callea. Vihdoin tämä herra sai kunnon kesäturkin, niin ei ole niin kuuma. Minäkin päädyin pesemään sen jo eilen, niin nyt on hyvä olla. Niin kuin kuvista näkyy, se on aika pirteällä ja hassulla päällä. Tuollainen pöhkö se oikeasti on!! :D


JA tässä Calle sanoo kaikille korvatervehdyksen. Mun piti myöskin leikata äidin hiukset, mut sit sil tuli liian kiire. Ehkä ihan hyvä sille. Oon kerran aikasemmin leikannu hiuksia, ja se oli joskus paljon nuorempana, kun tasotin mun kaverin hiuksia. Sen äiti joutu tasottamaan sen jälkeen uusiks..


Äiti oli juuri käynyt Pariisissa ja Tallinnassa, joten toi meille hieman tuliaisia. Tallinnasta tuli tämmöinen viinilaatikko. Saa nähdä milloin sen avaan, kun on vielä tuo vappu mielessä..


Sitten Pariisista tuli pari levyä suklaata. Nam! En ole maistanut, mutta kädet syyhyä jo noiden luo!

Ja tällaisen ihanan pienen sydänrasian se toi Versaillesista. Olen jo pitkään halunnut Versaillesiin ja nyt hinku oli vielä suurempi, kun äiti kertoi siitä. Eikö olekkin ihana pieni rasia?

Nyt pitäisi sitten valmistautua illan peliin. Saa nähdä onko niin mielenkiintoinen kuin suomi kanada. Jos ei, niin en varmaan jaksa edes kattoa sitä.

Aiotteko katsoa illan matsin? Mitäs tykkäsitte ikkunasta?

Tällä hetkellä tunnelma musana soi Linkin Park. Eli ainoa, joka saa pidettyä mut hereillä tässä koneella. Miten ihmeessä pysyn sen pelin hereillä? Äskenkin katottiin Crank 2, joka ei nyt mikään kovin iisi ole, vaan tapahtuu koko ajan, niin nukahtelin useampaan otteeseen. Teetä masuun vaan lisää!!

P.S Kämp Galleriassa tällä viikolla 10 vuotis synttärit. Siellä on mm. arpajaisia, jaellaan ilmaiseksi jäätelöä ja smoothieita, ja on myöskin monissa liikkeissä alennuksia. Että kannattaa käydä!!

5 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihana koira ja upea rasia!
toivottavasti ne jotka blogistasi puhui selän takana nyt lopettaa, säälittävää touhua.

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Vitsi tuo teidän koira on mielettömän suloinen- ja erikoinen! Ei ole täällä tullut mielestäni samanlaista vastaan :>

dolce kirjoitti...

Tosi ihanat värit tuossa asussasi, jotenkin niin keväisen raikkaat :)

E kirjoitti...

sulla on tosi kiva blogi:-)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: no lopettaa tai ei, mun pitää vaan sulkee se kaikki ulos :)

Jenni!: Se onkin aika harvinainen rotu :D

dolce: kiitos, minäkin tykkään :D

E: kiitos :)