keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Netitön ja koneeton

Pahoittelut taas pitkästä hiljaisuudestani! Minulla on sellainen pieni ongelma, kuin etten ole kunnolla päässyt koneen läheisyyteen viimeaikoina, niin en ole erityisemmin päässyt postailemaankaan, vaikka ideoita kyllä olisi runsaasti!
Lähiaikoina olisi kyllä tarkotus ostaa ihan oma läppäri ja siihen netti, niin sitten ehkä onnistaa :D Oon ihan innoissani oman läppärin ostamisesta! En tiedä miksi, mutta se tuntuu jotenkin kuin oma puhelin. Se on henkilökohtainen ja kaikki mitä siellä on, on sinun. Saan juuri ne omat musat, omat kuvat, omat tiedostot yms. sinne ja saan tehä sille mitä haluan, ilman että pelkään että joku löytää sieltä tietoa, mitä en halua muiden kanssa jakaa.
Juuri tällä hetkellä olen MBarin terassilla juomassa ihanaa sitruunajääteetä, jossa on sitruunoja ja jäitä lisänä! Ja otin myös juustokakun palasen, johon sain kermavaahtoa ja marjaista kastiketta mukaan! Ihanan namia! Olisi kyllä kivempi jos pystyisin näistä nauttimaan ulkona, kun siellä on suuhteellisen hyvä sää!
Mutta nyt jatkan tästä nettiselailuani ja palailen ehkä kohta taas tänne.

Have a happy day!! <3

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

you too have a happy day!
nam juustokakku kuulostaa ihanalta

Annina kirjoitti...

oma kone on kyl niin pakollinen. ite en pärjäis enää ilman. onnea koneen hankintaan :)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Se oli! Muutenki juustokakut mun herkkua!!!

eimie: niimpä! eiköhän se nopeesti löydy :D

Emma kirjoitti...

OO kauheeta, miten pärjäät ilman nettiä :D kun muutin tänne omaan kämppään, enkä saanut heti nettiä, niin mulla oli ihan kauheat vieroitusoireet. Saatoin mennä äitin luokse moneksi tunniksi vaan dataamaan :D