keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Provinssi 2009

Vähään aikaan minusta ei olekkaan tainnut kuulua. Noh, olen vasta nyt melkein toipunut Provinssista, joten ajattelin pistää pientä provinssi pätkää tänne :D Lähdimme siis torstaina matkaan. Päädyin menemään junalla ja seinäjoelta minut haettiin paikan päälle.
Ihan heti ei tietenkään selvitty ongelmitta. Teltan osia oli hajonnut, mutta onneksi joku keksi laittaa jeesusteippiä, niin että teltta jopa pysyi kasassa koko festareiden ajan.
Tässä nyt lisäksi hieman kuvamateriaalia.


Tinon hieman tuunatut festarifarkut. Minä sain pujottaa tuon kengännauhan tuonne kenkään, mutta ihan ite se noi reitti :D Päässä myöskin aurinkolasit, joiden linssit se onnistu hävittää.


Ensimmäisen illan kuvasaldo oli aika vähäistä, mutta tällainen grilli oli meidän vieressä, missä vähän grillailtiin ja tuo vihreä mötikkä on meidän radio/kaiuttimet, jotka sopi niin ipodiin kuin mp3:siin ja oli muuten ihan tajuttomin hyvin kulutettu 15 €. En muista hetkeä milloin tolla ei teltoilla kuunneltu.


Hmm.. hyvin nukuttu yö? Taisin nukkua sen pari tuntia, jos ilmeestä ei huomaa. Herätys oli ihan älyttömän kuuma, kun aurinko porotti telttaa kunnolla. Ja minä kun olin varautunut kylmään säähän olin tietenkin änkenyt päälleni kaiken mahdollisen kuivan ja lämpimän.


Meillä kävi myös flaksi, kun Tinon kaverin äiti asui lähistöllä ja pääsimme siellä käymään suihkussa ja aamupalalla. Tässä olemmekin vähän freesimpinä ja puhtaampina ja kylläisempinä.


Hmph, kaverillani on kiva paita, jota kaikki jätkät sitten päätti kokeilla. Tino innostui myös leikkimään naista, missä onnistui yllättävän hyvin. Huomatkaa kohoumat paidan kaula-aukossa :D


Tässä näkyy vähän meidän teltta aluetta. Auto ei ole meidän. Tuo everest vihreä teltta oli meidän. JA kun ei viime vuodesta oltu tajuttu laittaa sitä kuivumaan välillä, niin se noh, oli vähän homeessa.. :S


Tämä oli jo festarialueella. Kummallakin uudet leit kaulassa ja Tino syö taas vaihteeksi. Se taisi kyllä syödä koko ajan siellä.


Jotain kebabi mönjää sillä tuossa lautasella näyttää olevan. Minä en siitä erityisemmin välitä, mutta syökööt toinen.
Keksi myöskin kerätä vähän tuoppeja, kun luuli, että niistä saa rahaa. Mutta eipä niistä tainnu mitään saada. Kanniskeli myös pari ekaa päivää tuota jesaria kädessään.


Ja oi niin ihana Placebo!! Olin ihan tohkeissani keikasta ja taisin rakastua bändiin vaan paljon pahemmin!! Olin kyllä ainoa, joka tuota biletti kunnolla meidän porukasta ja alkoi ärsyttämään, kun kaikkien mielestä se ei ollut se ihan paras :P


Molko!! Rakastan sen ääntä niin paras!! Kuulin muuten radiosta, että joku oli heittäny lavalle sakset ja Molko oli sen takia yhtäkkiä keskeyttäny keikan. Onneksi se jatko sitä jo 5 minuutin päästä, koska keikka oli ihan paras! Mutta tosi harmillista, että tollasta tapahtuu. Pilaa muilta ja esiintyjältä fiiliksen!! :o


Ja aivan ihana hottis rumpali, jonka nimeä en nyt tiedä, mutta kuolattiin tätä kyllä kilpaa tyttöjen kanssa!!!


Hattupäässä ja pieni reuhka hatun alla.
Kehitin Tinon päähän huivi viritelmän. Tuossa näkyy myös linssittömät aurinkolasit ja uusi paita, jonka se sai kaveriltamme, kun oli käynyt jossain pitissä. Kuulemma pääsi johonkin provinssi lehteenkin, kun oli ihan naama veressä tullut sieltä pois. Huoh..


Tässä se taas innostui leikkimään jotain, kun oli kuuma.


The Ting Tings oli mulle suurin yllättäjä jostai tykkäsin hirmuisesti!

Vaikka ilmeeni ei siltä keikalla näyttänytkään. Kaiken lisäksi olin melkein ihan koko ajan ja kaikkialla aurinkolasit päässä.

Kokonaisuudessaan reissu oli tosi kiva ja onnistunut ja onneksi meillä oli noin ihana sää!!! Tuli ainoastaa yksi sadekuuro, joka kesti ehkä sen 5 minuuttia ja sillä hetkellä olin juuri vessassa pesulla. Kun lopetin kaiken, sadekin loppui :D

Kuka muu kävi provinssissa?

5 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Hauskaa näyttää olleen :) :D

Anonyymi kirjoitti...

tinon housut :'DDDD

Poff kirjoitti...

Näyttää ja kuulostaa siltä, että teillä oli kivaa. :)

Itse en käynyt Provinssissa, vaikka asun 60 km päässä Seinäjoesta. :D Siellä ei oikein ollu mitää artisteja mistä mä tykkään ni en viittiny maksaa niin paljoo siitä et meen kuuntelee musiikkia mistä en pahemmin pidä. :P

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, partiolaisena tietää että niin se telttakin pysyy kasassa jesarin avulla :D

Nyt oon kuitenkin ihan rakastunut tohon vihreään kaiutinmötikkään! Mistä tollasia saa! Must-ostos kesäksi, oi että!
Samoiten tuo musta hattu, oon rakastunut jälleen. Mistä se on oikeen löydetty ? <3_<3

Näytti teillä olevan hauskaa, vau, millon sitä itekin pääsis telttailemaan ja festaroimaan :)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Oli kyllä :D

Anonyymi: ne on aika ihanat!!:D

Poff: No tänä vuonna oli pari yllättäjää, mutta muuten viime vuonna oli reilusti paremmat festarit!

envy: Clas Ohlsonilta sai ainakin pari viikkoa sitten :D Ja tuo hattu on festarikauppiaalta :D