keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Hauskaa kesää

Viime aikoina on kyllä ollut niin ihania ilmoja, että ei oikein viitsisi olla sisällä, vaan haluisi olla koko ajan ulkona vaan ottamassa aurinkoa ja pitää hauskaa. Töitä joutuu tehdä, mutta olen huomannut piristyneeni ihan hirveästi viime aikoina!!


Päädyin kauppareissulla ottamaan kasvokuvia, kun halusin leikkiä My Heritagella. Näitä on joku miljoona. Mutta niisät joskus myöhemmin postausta. Tuossa näkyy näköjään myöskin kivat silmäpussit, kun en oikein osaa nukkua. Kesälomaan enää kuukausi.. vähän alle. Ootan innolla!!



Meidän talon siivoajat päätti heittää mun pyörän tällä tavalla kaiteelle, kun ne vahas lattioita. Eikä sitten viittiny laittaa takas. Sen sijaan ne kyllä hirveästi kurkki asuntoon sisään, kun Tino avasi oven. Hyvin ammattimaista puuhaa.


Kesään kuuluu jäätelöt. Ja tämä oli tän kesän kokeilu, johon rakastuin täysin! Aivan ihana tämä valkosuklaasalmiakkijäätelö!!


Tähän kesään myöskin kuuluu tämä! Vihdoin saapui liput ja nyt on varmaa, että matkaan on lähtö torstaina ja palaamme vasta maanantaina. Joten sinä viikonloppuna musta ei sitten varmaan ihan hirveästi kuulu. Saa kyllä nähä millä minä tuonne provinssiin matkustan, mutta jos ei muuta löydy, niin junalla on pakko lähteä. Toivottavasti en joudu yksin sillä matkustamaan, se voisi olla vähän ikävää :/ Provinssista saattaa tulla hehkutusta myös lähiaikoina.. :D


Kummitäti kävi Pietarista vierailemassa täällä, mutta en ehtinyt töideni takia nähä sitä. Noh, tuliaisia kuitenkin tuli. Nyt vaan toivon, että kesällä ehtis siellä Pietarissakin käydä. Nää karkit on ihania! Saatiin kaks säkillistä karkkeja, ja kaverit on aikalailla näistä tykkäilly, kun ei ite saada kaikkea syötyä :D


Sain myös Estee Lauderin ripsarin, joka on muuten ollu tosi hyvä. Tuli myöskin kätevään paikkaan, kun muut ripsarit alko jo kuivuu kasaan. Tää ripsari on aika jännä, kun se on tosi luonnollinen, mut tuuhentaa kuitenkin ripsiä.


Tällästä herkkua syötiin parina päivänä. Päätettiin kokeilla miten meiän parila paistaa kanan, ja sehän oli valmis parissa minuutissa ja terveellinen kuin mikä! Tuo on tollanen kotihamppari. Ruisleipää, amerikankurkkusalaattia, tomaattia, salaattia, kanaa, aurajuustoa ja ketsuppia. Nam!!


Sitten toisena päivänä päätettiin tehä tästä ihan ateria. JA tosi hyväähän tää on!! Tämä ei kyl ollu ihan niin terveellinen versio.


Töistä piti hankkia vähän uusia työvaatteita. Tuo oranssi hihaton huppari on tosi kiva! Ja sitten otin housut. Minähän en käytä housuja ikinä, mutta nuo on kivat mustat löysät puuvillahousut. Tosin en silti ole tottunut käyttämään housuja!


Ja tietenkin juuri sinä päivänä päädyttiin baariin, niin että tuntui tosi hämärältä olla juhlatunnelmissa housuissa. Mutta hauskaa oli! Ensin käytiin espalla, sitten ruttopuistossa ja lopuksi päädyttiin redrumiin. Hyvällä säällä jaksaa! :D

Tinokin ihan juhlatunnelmissa.

Mitäs te olette näinä ihanina päivinä tehneet?

3 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Oho vai noin ne jätti pyörän :o no onneksi huomasitte eikä se ehtinyt tippua ja hajota! siivoojista ei kyllä koskaan tiedä.. ulkomailla ne aina pakkaavat matkalaukun kesken viikkoa valmiiksi.

Poff kirjoitti...

Viikonloppuna ja maanantaina oli kyllä tosi ihana ilma! Lauantai meni ylppäreissä ja koko sunnuntain makoilinkin rannalla ja onnistuin polttamaan itteni. :D Sais nyt tulla samanlaiset ilmat takas! Täällä on vaa satanu ja täällä on ihan hirvee tuuli ja tosi kylmä. Ei yhtään kesäistä. >:|

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: no ei se olisi tuosta tippunut, mutta ei silti mikään kätevin tapa :D

Poff: Joo ihan sama täällä. Vois ees ens viikonloppuna olla hyvät ilmat, sopivasti provinssiin!! :D