perjantai 5. kesäkuuta 2009

I am a japanese girl

Niin kuin moni muukin, niin minäkin päätit kokeilla yhdennäköisyyttä julkkiksiin my heritagella. Kokeilin hyvin monella kuvalla ja keräsin tähän ne, jotka olivat suurimmassa osassa näistä tuloksista. Sain kyllä mies ehdokkaita, mutten laskenut niitä nyt kunnolla tähän katekoriaan. Tosin siellä oli David Beckham, Benjamin McKenzie ja Viggo Mortensen, jotka kaikki on kyllä komeita miehiä. Minä en vain välttämättä halua näyttää komealta :D


Jostain syystä tuo heritage halusi koko ajan, että näytän japanilaiselta. Sain japanilais tuloksia hyvin paljon! Eniten kuitenkin kait näytin Kyoko Fukadalta (en tiedä kuka on) ja se tunki sitä jokaiseen tulokseen. En nyt tiedä mitä yhdennäköisyyttä meissä on. Myös Bunko Kanazawa esiintyi monesti ja kun etsin hänestä kuvia, totesin että hän on jonkunlainen pornotähti, joten hänestä ei kuvia täällä.



Seuraavaksi eniten tuloksia sain Kareena Kapoorin kohdalla, joka on kait joku turkkilainen tai intialainen joku tähti. Ei mitään hajua hänestäkään, mutta hirveästi näköjään näytän häneltä :D


Muita useasti esiintyneitä oli Carmen Electra. En nyt tiiä kuinka paljon häneltä näytän.


Rachel Stevens. No tässä nyt on ehkä jo jotain järkeä.


Jordana Brewster. Hmm..


Gene Tierney. Vanha näyttelijä kait.


Aurdey Hepburn. En taaskaan erityisemmin näe yhtäläisyyttä, mutta olen kovin imarreltu tästä, koska mielestäni Audrey on kyllä yksi kauniimpia naisia!!

Kun olin nuorempi minulle useasti sanottiin, että näytän Jennifer Lopezilta tai Jennifer Love Hewitilta. Joten tainnut ulkonäkö muuttua, tai sitten kuvissa vain näytän aika erinäköiseltä kuin luonnossa.

Noista kaikista omasta mielestäni näytän ehkä Rachel Stevensiltä eniten. Mutta sanokaa te oma mielipiteenne :)

Tämä on yksi kuvista joihin vertasin.

Keneltä te näytätte?

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivat tulokset! minulle tulee melkein aina Jessica Biel ja myös japanilaisia välillä

Anonyymi kirjoitti...

haha näköjään näytän Angela Lindvallilta :D

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: en ole kunnolla sua nähnyt, mutta sen verran kun oon, niin jessica biel voi hyvinkin olla aika lähellä :D

anonyymi: en edes tiiä kuka se on :D

Anonyymi kirjoitti...

vittu oor ruma